UNICEF Business Impact Day

Last week the Cornelisse Foundation was intvited by UNICEF for their first UNICEF Business Impact Day. It turned out to be a very inspirational day about duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, samenwerken en SDG’s.

 

luister naar de inspirerende verhalen van onze gastsprekers Wilma Roozenboom en Jan Peter Balkenende en laat u verwelkomen door UNICEF Ambassadeur Nicolette van Dam.

 

Prof. dr. Jan Peter Balkenende, voormalig minister-president en voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition zal als key note spreker zijn kennis en ervaringen delen over verantwoord ondernemen en hoe dit in de strategie en het bedrijfsmodel van ondernemingen kan worden verankerd.

Hoe we samenwerkingen tussen bedrijven en non-profit organisaties het beste vorm kunnen geven en echt kunnen laten slagen, vertelt Wilma Roozenboom, directeur ad interim bij de Refugee Talent Hub en procesbegeleider.

Tijdens deze middag is UNICEF Ambassadeur Nicolette van Dam uw gastvrouw.